• Home
 • Employer branding
 • Employer branding met LinkedIn en social media

Employer branding met LinkedIn en andere social media

linkedinTalentvolle mensen vinden
De arbeidsmarkt verandert. En waar het enkele jaren geleden niet moeilijk was om talentvolle medewerkers te vinden, is het vandaag de dag een ware kunst om de juiste mensen te vinden en te behouden. Er wordt steeds meer geld uitgegeven aan recruitment, maar de resultaten vallen vaak tegen. Ook u wilt natuurlijk mensen aannemen die de juiste competenties hebben en voldoen aan de eisen die u stelt. Maar de reacties op uw vacatures vallen tegen. De meeste sollicitanten hebben niet de door u gevraagde competenties, of niet het gewenste niveau. Hoe kan dat nou? U heeft toch duidelijk aangegeven wat u zoekt. En de recruiter die u heeft ingeschakeld kost genoeg. De huidige arbeidsmarkt begint overspannen te worden. De economie groeit en er worden steeds meer medewerkers gezocht. Bedrijven groeien en hebben mensen nodig. De ‘beste’ mensen kunnen kiezen bij welke organisatie ze gaan werken. En er zijn er steeds minder. Maar hier kunt u van profiteren. Door het goed aan te pakken op die arbeidsmarkt.

Employer Branding; dan lukt het wel
Ga niet nog meer geld uitgeven aan dure recruitment bureau’s of procedures. Want de oplossing ligt elders. ‘Employer Branding’, een term die u vast vaak heeft gehoord. Met Employer Branding neemt u het heft in eigen hand. U bouwt aan een werkgeversmerk, waar talentvolle mensen graag willen werken. En als u dat goed aanpakt, zult u merken dat het veel gemakkelijker wordt om de beste uit de markt te zoeken, te vinden en te binden.

Begin bij het begin: LinkedIn!
Begin bij het begin. En dat is LinkedIn. Met een goed persoonlijk profiel (van degene die de werving doet), gekoppeld aan een professionele bedrijfspagina en de juiste aanpak bouwt u heel snel aan uw eigen merk. En dat gaat u merken!

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Schoorlemmer & Verlaan kan u hierbij helpen. Met het 'Online Employer Branding pakket'. Wat kunnen wij voor u doen?

 • We professionaliseren uw persoonlijke LinkedIn profiel
 • We stellen uw bedrijfspagina op en geven adviezen
 • We trainen maximaal 2 medewerkers om een actief employers beheer te activeren op LinkedIn.

En Facebook? En Instagram?
Facebook en Instagram zijn ook uitstekende tools om te werken aan uw Employer Branding. Voor diverse sectoren, bijvoorbeeld het Onderwijs en de Zorg, zijn Facebook en/of Instagram meer gebruikte social media dan LinkedIn. Hierbij helpen wij u op een soortgelijke, doch iets andere manier. Hierbij heeft het persoonlijke profiel een kleiner aandeel in uw Employer Branding.

Wat levert het u op?
Dit ‘Employer Branding pakket’ gaat ervoor zorgen dat u snel kunt kiezen uit de beste mensen in de markt. Uw volgers vormen de perfecte kweekvijver voor succes en u kunt een online ‘pool’ opbouwen van potentiële medewerkers. Een goed online Employer Brand gaat u heel veel wervingskosten schelen!

Neem even contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Die kunt u aanvragen op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch, via: (0346) 230016.

Ons Team

 • Judith | Employer branding, instroom, uitstroom

  HR Manager, met een track record op HR/IT.

 • Simône | Employer branding, uitstroom en training

  Trainer-Coach, met een track record op Mindfulness

 • 1

Contact opnemen

Schoorlemmer & Verlaan Personeelsadvies - Groenekanseweg 246J - 3737 AL Groenekan - (0346) 230016 - info@schoorlemmerenverlaan.nl

Vul hier uw naam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw e-mailadres in Bevestiging e-mailadres
Schrijf hier uw bericht

Waar zijn wij gevestigd?

First-supplier

Uw vaste partner voor al uw personeelszaken. Dat is Schoorlemmer & Verlaan. Betrokken, vakkundig en flexibel. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u!

Lees hier onze Algemene Voorwaarden

Adres

 Schoorlemmer & Verlaan
 Groenekanseweg 246J, Groenekan

  (06) 46244662
 info@schoorlemmerenverlaan.nl 
Ma-Vr: 8.30 - 18.00

Links

  Weg naar Succes

UA-112424356-1
0
keer gedeeld

Meer weten over ons?

Close

Klik op een social media button hieronder, om ons te volgen!