Talentmanagement

Talentmanagement

Uw vraagstuk
Heeft u het gevoel dat niet al uw medewerkers het beste uit zichzelf halen? Of zou u met uw huidige personeelsbestand graag een beter bedrijfsresultaat halen? Denkt u dat er wellicht meer in uw medewerkers zit dan ze nu laten zien? Dat er (mogelijk) talenten niet optimaal worden ingezet? Of signaleert u of uw management knelpunten of zwakke plekken bij uw individuele medewerkers?

De oplossing
Wanneer medewerkers gemotiveerd zijn en worden ingezet op hun talent zijn ze van onschatbare waarde voor u als werkgever. Ze halen het beste uit zichzelf en behalen dito resultaten en daar profiteren niet alleen de medewerkers van. Ook u als werkgever wordt beloond, met hardwerkende, loyale medewerkers, een laag ziekteverzuim en stijgende bedrijfsresultaten.

Wat kan Schoorlemmer & Verlaan hierbij voor u betekenen?
Wij leren uw medewerkers hun talenten te ontdekken en optimaal in te zetten, waardoor zij het beste uit zichzelf kunnen halen en een actieve bijdrage leveren aan het vergroten ven het resultaat van uw organisatie. Om dit te bereiken bieden wij coachingstrajecten aan uw team of individuele medewerkers aan, waarbij wij op zoek gaan naar knelpunten en individuele oplossingen. Wat kunnen wij hierin voor u betekenen;

  • U en uw medewerker krijgen inzicht in talenten en kwaliteiten o.a. d.m.v. tests
  • Dit kan worden gekoppeld aan functie-, afdelings- of bedrijfsdoelen of ontwikkeltrajecten
  • Tijdens het traject leert de medewerker deze talenten en kwaliteiten optimaal in te zetten
  • We werken aan bij aan verbetering m.b.v. concrete casussen uit de praktijk (werkgerelateerde situaties)

Wat levert het u op?
Na deze training/coaching is uw medewerker in staat om zijn talenten optimaal in te zetten, zodanig dat hij de kwaliteit van zijn/haar werk naar een hoger niveau weet te tillen en een grotere bijdrage weet te leveren aan het gewenste resultaat.

Onze werkwijze
Nadat we met u het doel en de werkwijze hebben besproken, starten we met een eerste gesprek waarbij de medewerker, u en coach Simône Verlaan aanwezig. Hierbij wordt het coachingsdoel met de medewerker afgestemd en vastgelegd. Vervolgens gaat uw medewerker samen met Simône aan de slag. Het aantal sessies met coach en medewerker wordt bepaald aan de hand van ( de complexiteit van) de coachingsvraag. Als basis wordt uitgegaan van 5 gesprekken, dit kan desgewenst worden uitgebreid. In het voorgesprek zal dit in overleg met u worden vastgesteld. Van het traject zal een verslag worden gemaakt dat als leidraad kan dienen voor de verdere ontwikkeling van de medewerker binnen het bedrijf.

Interesse?
Neem contact op met Simône via de contactpagina, of stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt natuurlijk ook bellen, op nummer (06) 29577515.

Contact opnemen

Schoorlemmer & Verlaan Personeelsadvies - Groenekanseweg 246J - 3737 AL Groenekan - (0346) 230016 - info@schoorlemmerenverlaan.nl

Vul hier uw naam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw e-mailadres in Bevestiging e-mailadres
Schrijf hier uw bericht

 

 

 

Judith en Simône

First-supplier

Uw vaste partner voor al uw personeelszaken. Dat is Schoorlemmer & Verlaan. Betrokken, vakkundig en flexibel. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u!

Lees hier onze Algemene Voorwaarden

Adres

 Schoorlemmer & Verlaan
 Groenekanseweg 246J, Groenekan

  (06) 46244662
 info@schoorlemmerenverlaan.nl 
Ma-Vr: 8.30 - 18.00

Links

  Weg naar Succes

UA-112424356-1
0
keer gedeeld