Over ons

Simône en JudithSchoorlemmer & Verlaan is ontstaan vanuit de samenwerking van twee ervaren professionals; Judith Schoorlemmer (HR Manager en ICT Adviseur) en Simône Verlaan (Trainer/Coach & Adviseur).

Na allebei lange tijd een eigen carrière te hebben gehad en onze eigen bedrijven te hebben opgericht hebben we uiteindelijk onze krachten gebundeld en hebben we een bedrijf tot stand gebracht waar we trots op zijn! 

Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij het meest complete pakket aan ondersteuning aanbieden aan organisaties tot 200 mensen en organisaties in de non-profit sector. Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten, op het gebied van personeel.  

Wij denken dat het heel vaak beter kan. Dat uw personeel meer kan bijdragen aan uw bedrijfsresultaat, dat uw personeel beter kan presteren, dat uw personeel meer plezier in haar werk kan hebben en dat uw HR bedrijfsprocessen efficiënter kunnen. En wij willen u hier graag bij helpen!

Naast onze kennis en ervaring zijn wij 2 enthousiaste en bevlogen ondernemers, die hun werk met heel veel passie en plezier doen. Mogen we kennis met u maken?   

 

Ons Team

  • Judith | Employer branding, instroom, uitstroom

    HR Manager, met een track record op HR/IT.

  • Simône | Employer branding, uitstroom en training

    Trainer-Coach, met een track record op Mindfulness

  • 1

Contact opnemen

Schoorlemmer & Verlaan Personeelsadvies - Groenekanseweg 246J - 3737 AL Groenekan - (0346) 230016 - info@schoorlemmerenverlaan.nl

Vul hier uw naam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw e-mailadres in Bevestiging e-mailadres
Schrijf hier uw bericht

Waar zijn wij gevestigd?

First-supplier

Uw vaste partner voor al uw personeelszaken. Dat is Schoorlemmer & Verlaan. Betrokken, vakkundig en flexibel. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u!

Lees hier onze Algemene Voorwaarden

Adres

 Schoorlemmer & Verlaan
 Groenekanseweg 246J, Groenekan

  (06) 46244662
 info@schoorlemmerenverlaan.nl 
Ma-Vr: 8.30 - 18.00

Links

  Weg naar Succes

UA-112424356-1
0
keer gedeeld

Meer weten over ons?

Close

Klik op een social media button hieronder, om ons te volgen!