Werkwijze bij outplacement

Werkwijze500pxUw vraagstuk
We brengen samen met u in kaart op welk terrein u ondersteuning zoekt en welk doel u hierbij beoogt. Wij denken hierin met u mee en verhelderen waar nodig.

De oplossing
Als het vraagstuk en de doelen die u beoogt helder zijn doen we u vervolgens een voorstel voor begeleiding. Dit kan een uitgebreid traject zijn, maar ook een korte training of coaching kan soms volstaan. We werken hierbij met concrete doelen, een overzichtelijk tijdspad en een helder kostenoverzicht. 

Advies
Na dit intakegesprek adviseren wij over de aanpak in het outplacement traject. Zoals u in onze pakketten kunt zien, kunnen de modules onderling worden 'ingeruild'. De ene medewerker heeft meer behoefte aan begeleiding omtrent zijn ontslag en de andere mdewerker zoekt hulp bij het solliciteren naar een nieuwe baan.

Begeleiding
We combineren onze professionele aanpak met betrokkenheid en een persoonlijke benadering Tijdens de begeleiding toetsen we voortdurend de effectiviteit t.o.v. de beoogde doelen, en blijven hierover desgewenst ook met u over in contact. We werken dan ook graag met tussentijdse en eindevaluaties, waarbij we uiteraard ook de vertrouwelijkheid tussen individuele medewerker en begeleider in acht nemen. 

Professionals
Bij Schoorlemmer & Verlaan werken we uitsluitend met professionals, die veel ervaring en kennis hebben opgedaan op het gebied van HR-vraagstukken, training en coaching. Lees meer over onze adviseurs, op de pagina 'Over ons'. Uw medewerkers worden altijd begeleid door adviseurs die hun vak verstaan. 

Resultaten
Door onze heldere aanpak en concrete doelen, gecombineerd met een persoonlijke benadering wordt snel resultaat geboekt in de vorm van een versterking van uw medewerker(s) en daarmee van uw organisatie als geheel.

Ons Team

  • Judith | Employer branding, instroom, uitstroom

    HR Manager, met een track record op HR/IT.

  • Simône | Employer branding, uitstroom en training

    Trainer-Coach, met een track record op Mindfulness

  • 1

Contact opnemen

Vul hier uw naam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw e-mailadres in Bevestiging e-mailadres
Schrijf hier uw bericht

Waar zijn wij gevestigd?

First-supplier

Uw vaste partner voor al uw personeelszaken. Dat is Schoorlemmer & Verlaan. Betrokken, vakkundig en flexibel. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u!

Lees hier onze Algemene Voorwaarden

Adres

 Schoorlemmer & Verlaan
 Groenekanseweg 246J, Groenekan

  (06) 46244662
 info@schoorlemmerenverlaan.nl 
Ma-Vr: 8.30 - 18.00

Links

  Weg naar Succes

UA-112424356-1
0
keer gedeeld

Meer weten over ons?

Close

Klik op een social media button hieronder, om ons te volgen!