Individuele coaching

CoachingInvesteren in uw medewerker loont
Wanneer medewerkers gemotiveerd zijn en worden ingezet op hun talent zijn ze van onschatbare waarde voor u als werkgever. Ze halen het beste uit zichzelf en behalen dito resultaten en daar profiteren niet alleen de medewerkers van. Ook u als werkgever wordt beloond, met hardwerkende, loyale medewerkers, een laag ziekteverzuim en stijgende bedrijfsresultaten. Heeft u het gevoel dat een van uw medewerkers niet het beste uit zichzelf haalt? Denkt u dat er wellicht meer in uw medewerker zit dan hij of zij nu laat zien? Dat er (mogelijk) talenten niet optimaal worden ingezet? Of signaleert u of uw management knelpunten of zwakke plekken bij een individuele medewerker?

Een effectieve aanpak
Om als bedrijf succesvol te zijn is het van belang actief te werken aan het creeren van een personeelsbestand met medewerkers die weten wat ze waard zijn, die hun talenten kennen en daarmee het beste uit zichzelf halen. Ze halen voldoening uit hun werk hetgeen hun werkplezier en vitalitiet vergroot. Hierdoor leveren zij een actieve bijdrage aan het succes en de groei van uw organisatie, Maar wat te doen als uw medewerker dit niet laat zien? Als u signalen krijgt van oplopende stress, gebrek aan motivatie of teruglopende kwaliteit van het werk? Dan is het belangrijk om dit aan te pakken. Met een goede begeleiding worden de knelpunten helder en kan effectief worden gewerkt aan een oplossing.

Wat kunnen wij hierin voor u betekenen?
Na een intakegesprek met de leidinggevende of uzelf en de medewerker , wordt een coachingsplan opgesteld. Hierin worden heldere doelen opgenomen alsmede het tijdstraject waarbinnen deze doelen gehaald dienen te worden.
Hoe ziet een traject eruit?;

 • U en uw medewerker krijgen inzicht in talenten en kwaliteiten o.a. d.m.v. tests
 • Dit kan worden gekoppeld aan functie-, afdelings- of bedrijfsdoelen of ontwikkeltrajecten
 • Tijdens het traject leert de medewerker deze talenten en kwaliteiten optimaal in te zetten
 • We werken aan bij aan verbetering m.b.v. concrete casussen uit de praktijk (werkgerelateerde situaties)

Nadat we met u het doel en de werkwijze hebben besproken, starten we met een eerste gesprek waarbij de medewerker, u en coach Simône Verlaan aanwezig zijn. Hierbij wordt het coachingsdoel met de medewerker afgestemd en vastgelegd. Vervolgens gaat uw medewerker samen met Simône aan de slag. Het aantal sessies met coach en medewerker wordt bepaald aan de hand van ( de complexiteit van) de coachingsvraag. Als basis wordt uitgegaan van 5 gesprekken, dit kan desgewenst worden uitgebreid. In het voorgesprek zal dit in overleg met u worden vastgesteld. Van het traject zal een verslag worden gemaakt dat als leidraad kan dienen voor de verdere ontwikkeling van de medewerker binnen het bedrijf.

Wat levert het u op?
Na deze training/coaching is uw medewerker in staat om zijn talenten optimaal in te zetten, zodanig dat hij de kwaliteit van zijn/haar werk naar een hoger niveau weet te tillen en een grotere bijdrage weet te leveren aan het gewenste resultaat.

*Indien tijdens het traject blijkt dat er geen match is tussen de medewerker en zijn talenten en de bedrijfsdoelen zal dit tijdig aan de orde worden gesteld.

Wat zijn de kosten?
Een traject dat bestaat uit een startgesprek, 5 coachingssessies, een eindevaluatiegesprek en verslaglegging kost € 995,- ex. BTW.

Interesse?
Neem contact op met Simône Verlaan via de contactpagina, of stuur een email naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt natuurlijk ook bellen, op nummer (0346)230016

Ons Team

 • Judith | Employer branding, instroom, uitstroom

  HR Manager, met een track record op HR/IT.

 • Simône | Employer branding, uitstroom en training

  Trainer-Coach, met een track record op Mindfulness

 • 1

Contact opnemen

Schoorlemmer & Verlaan Personeelsadvies - Groenekanseweg 246J - 3737 AL Groenekan - (0346) 230016 - info@schoorlemmerenverlaan.nl

Vul hier uw naam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw e-mailadres in Bevestiging e-mailadres
Schrijf hier uw bericht

Waar zijn wij gevestigd?

First-supplier

Uw vaste partner voor al uw personeelszaken. Dat is Schoorlemmer & Verlaan. Betrokken, vakkundig en flexibel. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u!

Lees hier onze Algemene Voorwaarden

Adres

 Schoorlemmer & Verlaan
 Groenekanseweg 246J, Groenekan

  (06) 46244662
 info@schoorlemmerenverlaan.nl 
Ma-Vr: 8.30 - 18.00

Links

  Weg naar Succes

UA-112424356-1
0
keer gedeeld

Meer weten over ons?

Close

Klik op een social media button hieronder, om ons te volgen!