Mindfulness wandeling

MindfulnesswandelingMindfulnesswandeling; wat houdt het in?
Stel je voor, je gaat met een groep collega’s lekker naar buiten, waarbij lekker wandelen in de natuur wordt gecombineerd met leuke oefeningen en opdrachten, eventueel afgesloten met een drankje of maaltijd, waardoor een bijzonder uitje ontstaat. Het gaat er hierbij om, om met elkaar samen te zijn in een fijne omgeving en gezamenlijk te ervaren wat Mindfulness is, op een leuke en ontspannende manier. De oefeningen zijn gericht op vermindering van stress en het vergroten van de aandacht voor het hier en nu en zijn ook toepasbaar op de werkplek of thuis.

Wat levert het u op?
Het is een leuke manier om eens op een andere manier en in een andere omgeving met elkaar bezig te zijn en ervaringen op te doen. De oefeningen en tips zijn ook geschikt zijn voor thuis en op de werkvloer. Desgewenst krijgen de deelnemers een uitdeler met oefeningen en tips mee naar huis.

Wat kunnen wij hierin voor u betekenen?
Graag organiseren wij deze wandeling voor u op een nog nader te bepalen locatie.De voorkeur gaat uit naar landgoed Beerschoten, Houdringe of Amelisweerd in de omgeving Utrecht. In overleg kan ook gekozen worden voor een andere locatie. De wandeling duurt anderhalf uur en kost € 190, - . Maximaal aantal deelnemers 15. In overleg kan ook gekozen worden voor een andere duur of locatie. Dit kan invloed hebben op de prijs.

Interesse?
Neem contact op met Simône Verlaan voor een vrijblijvend gesprek via de contactpagina, of stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt natuurlijk ook bellen, op nummer (0346)230016

Ons Team

  • Judith | Employer branding, instroom, uitstroom

    HR Manager, met een track record op HR/IT.

  • Simône | Employer branding, uitstroom en training

    Trainer-Coach, met een track record op Mindfulness

  • 1

Contact opnemen

Schoorlemmer & Verlaan Personeelsadvies - Groenekanseweg 246J - 3737 AL Groenekan - (0346) 230016 - info@schoorlemmerenverlaan.nl

Vul hier uw naam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw e-mailadres in Bevestiging e-mailadres
Schrijf hier uw bericht

Waar zijn wij gevestigd?

First-supplier

Uw vaste partner voor al uw personeelszaken. Dat is Schoorlemmer & Verlaan. Betrokken, vakkundig en flexibel. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u!

Lees hier onze Algemene Voorwaarden

Adres

 Schoorlemmer & Verlaan
 Groenekanseweg 246J, Groenekan

  (06) 46244662
 info@schoorlemmerenverlaan.nl 
Ma-Vr: 8.30 - 18.00

Links

  Weg naar Succes

UA-112424356-1
0
keer gedeeld

Meer weten over ons?

Close

Klik op een social media button hieronder, om ons te volgen!