Teamcoaching

Teamcoaching

Uw vraagstuk
U hebt een team waar u graag iets extra’s voor zou doen. Omdat ze hard hebben gewerkt en goede prestaties hebben geleverd. Of omdat de prestaties juist tegenvallen en u niet precies weet waar het aan schort. Of gewoon omdat het goed is om eens in de zoveel tijd eens even uit de dagelijkse werkpraktijk te stappen en op een andere, verfrissende manier te kijken naar zaken als teamdoelen, onderlinge samenwerking of communicatie. Maar hoe pakt u dat aan? Iedereen in uw organisatie is ten slotte al druk genoeg met de dagelijkse werkzaamheden.

De oplossing
Het is goed als uw team een of meerdere dagdelen eens even uit de dagelijkse praktijk kan stappen. Om met elkaar weer eens de doelen helder te krijgen, kritisch te kijken naar communicatie en samenwerking, én inzicht te krijgen in talenten en de wijze waarop deze worden ingezet. Eventueel gecombineerd met een leuke activiteit.

Wat kan Schoorlemmer & Verlaan hierbij voor u betekenen?
Weg naar Succes begeleidt al jaren teams, waarbij de focus ligt op het werken met concrete (haalbare en meetbare) doelen, die worden bereikt door het optimaal inzetten van talenten, een goede samenwerking en heldere communicatie. 

Wat levert het u op?
Door te investeren in uw team werkt u aan een hogere productiviteit, meer kwaliteit en een lager ziekteverzuim. Sterke teams dragen bij aan het goed functioneren van uw organisatie, omdat medewerkers zich individueel ook optimaal kunnen inzetten en ontwikkelen. Als u uw team biedt wat het nodig heeft, of dat nou het oplossen van problemen is of het opdoen van nieuwe inspiratie, werkt u aan een sterk team die optimaal bijdraagt aan het behalden van de organisatiedoelen. 

Onze werkwijze
De aanpak is afhankelijk van uw vraag, waarbij we zowel eenmalige teamsessies van een dagdeel organiseren als langere trajecten. Bij langere trajecten kunnen we ook combinaties maken van teambijeenkomsten en individuele coachingssessies. Kenmerken van onze begeleiding zijn in ieder geval kortdurend, praktisch, aansluitend op de praktijk en afwisselend. 

Wat zijn de kosten?
De kosten zijn afhankelijk van de duur van het traject. Een eenmalige teamcoaching van een dagdeel kost € 450, - , dit is inclusief voorbereiding (ex. Btw). Bij langere trajecten wordt de prijs in overleg vastgesteld. 

Interesse?
Neem contact op met Simône Verlaan via de contactpagina, of stuur een email naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt natuurlijk ook bellen, op nummer (06) 29577515.

Ons Team

  • Judith | Employer branding, instroom, uitstroom

    HR Manager, met een track record op HR/IT.

  • Simône | Employer branding, uitstroom en training

    Trainer-Coach, met een track record op Mindfulness

  • 1

Contact opnemen

Schoorlemmer & Verlaan Personeelsadvies - Groenekanseweg 246J - 3737 AL Groenekan - (0346) 230016 - info@schoorlemmerenverlaan.nl

Vul hier uw naam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw e-mailadres in Bevestiging e-mailadres
Schrijf hier uw bericht

Waar zijn wij gevestigd?

First-supplier

Uw vaste partner voor al uw personeelszaken. Dat is Schoorlemmer & Verlaan. Betrokken, vakkundig en flexibel. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u!

Lees hier onze Algemene Voorwaarden

Adres

 Schoorlemmer & Verlaan
 Groenekanseweg 246J, Groenekan

  (06) 46244662
 info@schoorlemmerenverlaan.nl 
Ma-Vr: 8.30 - 18.00

Links

  Weg naar Succes

UA-112424356-1
0
keer gedeeld

Meer weten over ons?

Close

Klik op een social media button hieronder, om ons te volgen!