Mindfulness op het werk

Mindfulness op het werkWat is Mindfulness?
Mindfulness is het ontwikkelen van een kalme en aandachtige houding. Dit gaat piekeren tegen en helpt om je volledig te richten op de taak waar je mee bezig bent. Hierdoor vergroot je de kwaliteit van je acties, communiceer je beter met je omgeving en ben je veel minder stressgevoelig. Kortom het helpt om meer ontspannen in het leven te staan en meer plezier te ontlenen aan alles wat je doet.

Waarom Mindfulness op het werk?
Mindfulness helpt medewerkers om een kalme en aandachtige werkhouding te ontwikkelen. Hierdoor hebben ze minder last van stress en spanning en kunnen ze beter omgaan met hoge werkdruk. Daarnaast communiceren ze beter en hebben ze meer focus op het werk, wat de productiviteit en de kwaliteit verhoogt. Medewerkers met een Mindful houding zijn het beste in staat om een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes en de groei van uw organisatie. Is er in uw organisatie sprake van hoge werkdruk, kan de communicatie beter of zou u de productiviteit en kwaliteit van het werk willen verhogen? Dan is het de moeite waard om Mindfulness aan te bieden aan uw medewerkers!

Wat kunnen wij hierin voor u betekenen?
Ik heb al een aantal jaren ervaring opgedaan met het effect van Mindfulness op het werk en dit verwerkt in een praktische en effectieve training. Ik leer de deelnemers hoe zij Mindfulness kunnen inzetten zodat zij een andere werkhouding ontwikkelen, waardoor zij beter om kunnen gaan met stress, beter gaan communiceren en aandachtiger en met meer focus werken, waardoor de productiviteit en kwaliteit toeneemt.

Hoe ziet de training eruit?

 • Een korte introductie over Mindfulness
 • Effect van Mindfulness bij
  - communicatie
  - stress en spanning
  - focus op het werk
  Toelichting aan de hand van praktijkvoorbeelden
 • Praktische oefeningen
 • Inbreng van eigen casussen
 • Opstellen eigen plan van aanpak (wat ga jij aanpakken m.b.t. Mindfulness)

De training bestaat uit 3 dagdelen en kost € 225, - per deelnemer. (minimaal 5 deelnemers, maximaal 10)

Wat levert het u op?
Uw medewerkers kunnen beter omgaan met hoge werkdruk en stress, communiceren beter en hebben meer aandacht voor het werk, waardoor de productiviteit en kwaliteit wordt verhoogd. Medewerkers met een mindful houding beschikken daarnaast meestal over een meer positieve werkhouding en zijn prettiger collega’s.

Interesse?
Neem contact op met Simône Verlaan voor een vrijblijvend gesprek via de contactpagina, of stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt natuurlijk ook bellen, op nummer (0346)230016.

 

Ons Team

 • Judith | Employer branding, instroom, uitstroom

  HR Manager, met een track record op HR/IT.

 • Simône | Employer branding, uitstroom en training

  Trainer-Coach, met een track record op Mindfulness

 • 1

Contact opnemen

Schoorlemmer & Verlaan Personeelsadvies - Groenekanseweg 246J - 3737 AL Groenekan - (0346) 230016 - info@schoorlemmerenverlaan.nl

Vul hier uw naam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw e-mailadres in Bevestiging e-mailadres
Schrijf hier uw bericht

Waar zijn wij gevestigd?

First-supplier

Uw vaste partner voor al uw personeelszaken. Dat is Schoorlemmer & Verlaan. Betrokken, vakkundig en flexibel. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u!

Lees hier onze Algemene Voorwaarden

Adres

 Schoorlemmer & Verlaan
 Groenekanseweg 246J, Groenekan

  (06) 46244662
 info@schoorlemmerenverlaan.nl 
Ma-Vr: 8.30 - 18.00

Links

  Weg naar Succes

UA-112424356-1
0
keer gedeeld

Meer weten over ons?

Close

Klik op een social media button hieronder, om ons te volgen!