Vergroot je vitaliteit en veerkracht

VitaliteitWat is een vitale en veerkrachtige medewerker?
Een vitale medewerker is een medewerker die energiek in zijn of haar werk staat, die productief is en met plezier aan de slag is, en die een goede balans heeft gevonden tussen werk en privéleven. Een veerkrachtige medewerker weet daarbij ook te gaan met lastige situaties en/of veranderingen, houd hierbij een positieve houding, stelt zich proactief op en denkt in oplossingen.

Waarom zijn vitale medewerkers belangrijk?
Vitale en veerkrachtige medewerkers blijven langer gezond, bereiken betere resultaten en zijn meer tevreden over hun werk. Door veranderingen, lastige situaties of hoge werkdruk laten ze zich niet uit het veld slaan maar weten hier op een positieve en constructieve manier mee om te gaan. Dit voorkomt uitval, heeft een positieve uitstraling naar buiten toe (klanten en opdrachtgevers), verhoogt de kwaliteit van het werk en draagt bij aan een prettige werksfeer. Hiermee zijn vitale en veerkrachtige medewerkers dus essentieel voor het succes en de groei van uw organisatie. 

Hoe kunt u Vitaliteit en Veerkracht ontwikkelen bij uw medewerkers?
Maak van uw organisatie een plek waarin vitaliteit en veerkracht serieus worden genomen. Laat uw medewerkers weten dat dit door u belangrijk wordt gevonden en u als werkgever uw medewerkers hierbij wilt helpen. Door ervoor te zorgen dat zij over de juiste inzichten en tools beschikken motiveert en stimuleert u hen om hier zelf actief mee aan de slag te gaan, waardoor zowel u als zijzelf hiermee een positief resultaat zullen behalen. Om dit te bereiken is het nodig dat uw medewers inzicht hebben in hoe vitaal zij daadwerkelijk zijn en hoe veerkrachtig, hoe ze stresssignalen kunnen herkennen,wat hun energielekkers en energiegevers zijn en wat ze kunnen doen om hun vitaliteit en veerkracht te ontwikkelen.

* Voor een optimaal resultaat wordt het wordt aanbevolen deze training te combineren met de training “leidinggeven aan vitaliteit en veerkracht”, voor leidinggevenden en managers.

Wat kunnen wij hierin voor u betekenen?
Wij hebben hier een kortdurende maar zeer effectieve training in ontwikkeld waarin uw medewerkers inzicht krijgen in hun eigen vitaliteit en veerkracht en hoe ze deze kunnen vergroten.
Wat krijgen zij in deze training?

  • Een theoretische basis met onderwerpen als vitaliteit, veerkracht, stressontwikkeling, het herkennen van stresssignalen en energielekken en energiegevers.
  • Inzicht in eigen vitaliteit en veerkracht
  • Maken individueel Plan van aanpak

De training bestaat uit 3 dagdelen en kost € 295, - per deelnemer. (minimaal 5 deelnemers, maximaal 10)
U kunt zelf aangeven of u de training in company of op onze locatie wilt laten plaatsvinden.

Wat levert het u op?
Gemotiveerde medewerkers die doelgericht werken aan het vergroten van hun vitaliteit en verkracht waardoor zij ook bij hoge werkdruk, lastige of veeleisende werkomstandigheden en bij veranderingen plezier houden in het werk en optimaal blijven presteren.

Interesse?
Neem contact op met Simône Verlaan voor een vrijblijvend gesprek via de contactpagina, of stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt natuurlijk ook bellen, op nummer (0346)230016

Ons Team

  • Judith | Employer branding, instroom, uitstroom

    HR Manager, met een track record op HR/IT.

  • Simône | Employer branding, uitstroom en training

    Trainer-Coach, met een track record op Mindfulness

  • 1

Contact opnemen

Schoorlemmer & Verlaan Personeelsadvies - Groenekanseweg 246J - 3737 AL Groenekan - (0346) 230016 - info@schoorlemmerenverlaan.nl

Vul hier uw naam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw e-mailadres in Bevestiging e-mailadres
Schrijf hier uw bericht

Waar zijn wij gevestigd?

First-supplier

Uw vaste partner voor al uw personeelszaken. Dat is Schoorlemmer & Verlaan. Betrokken, vakkundig en flexibel. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u!

Lees hier onze Algemene Voorwaarden

Adres

 Schoorlemmer & Verlaan
 Groenekanseweg 246J, Groenekan

  (06) 46244662
 info@schoorlemmerenverlaan.nl 
Ma-Vr: 8.30 - 18.00

Links

  Weg naar Succes

UA-112424356-1
0
keer gedeeld

Meer weten over ons?

Close

Klik op een social media button hieronder, om ons te volgen!